Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!

Vásárlói tájékoztató

FIGYELEM!

Tisztelt Vásárlóink! A webáruház adatainak feltöltésekor keletkező adminisztrációs hibákért szíves elnézésüket kérjük, egyúttal jelezzük, hogy a webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig. Megértésüket és az esetleges hibákra vonatkozó észrevételeiket ezúton is köszönjük.

 A beérkezett rendelések feldolgozzuk, szükség esetén telefonon egyeztetünk a rendelővel.

Fizetés:

1.Utánvétes fizetés: A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét.

2. Előre utalással történő fizetés: Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. A vevő bankszámlára átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Az átutalandó összeget egyeztetjük a vevővel. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a vásárlás sorszáma, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag. Az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámot e-mailben küldjük el.

Szállítás:

1. Személyes átvétel telefonon egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

2. Postai csomag: A rendelés feldolgozását követően 1 héten belül kerül feladásra a csomag, vagy előre utalásos fizetésnél a postaköltség és vételár megérkezését követően. Szállítást a Magyar Posta végzi, a mindenkori díjszabása szerint. A szállítási idő 2 munkanap. Lehetőség van PostaPontra történő rendelésre, ilyenkor a több mint 2700 PostaPont egyikén (Posta, MOL kút, csomag autómata) veheti át termékét, akár 0-24 órában. Csomagautomatára címzett küldemény legnagyobb mérete: 50x31x35 cm.

 Szállítási díjak:

Magyarország területén belül egységesen 990 Ft a postaköltség. Más országokba a szállítási költséget egyeztetjük a vevővel. Külföldi rendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Termékek cseréje:

Előfordulhat, hogy a csomag átvétele után kézbe véve a terméket az valamiért nem felel meg Önnek. Ebben az esetben lehetőség van a termék árának a visszafizetésére vagy a termék kicserélésére valamilyen másik típusra vagy méretre. Figyelem! Erre csak a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül van lehetőség. A nem megfelelő terméket egyszerű postai csomagként küldheti vissza címünkre! Fontos: Semmilyen csomagot nem áll módunkban átvenni, amelyre bármilyen szállítási vagy utánvét összeget kell fizetni. A termékeket csak az eredeti számlával, sértetlenül, kizárólag a gyári csomagolásában tudjuk visszavenni vagy cserélni. A termék ellenértékét vagy a cserélt terméket postai, banki vagy futárszolgálattal tudjuk Önnek visszaküldeni, erről természetesen telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk. Abban az esetben, ha olyan terméket kapunk vissza cserére, amelyet már 8 munkanapnál régebben átvett, vagy nem sértetlen (pl. nincs védőnejlon a parafán, gyári csomagolás teljes vagy részleges hiánya) a terméket nem áll módunkban átvenni, az Ön költségén visszaküldjük a futárszolgálattal.

Szavatossági idő:


A webáruházon keresztül vásárolt termékekre (botok, orsók, műszaki termékek) 6 hónap szavatossági idő van, ez azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 6 hónapon belül tudunk foglalkozni a hibás termékek garanciális javításával vagy cseréjével. Kisebb értékű aprócikkeket, valamint zsinórt, horgokat, villantókat stb. nem áll módunkban cserélni. Ehhez minden esetben szükség van az eredeti számlára, mivel ezzel igazolható a vásárlás időpontja. A garancia csak abban az esetben érvényes amennyiben a termék rendeltetésszerű használat közben hibásodik meg. Szándékosan rongált vagy a használó által tönkretett termékeket nem áll módunkban cserélni (pl. horgászbotra ráléptek).

A garanciális elbírálás jogát fenntartjuk!

Minden esetben a vásárló érdekeit és a törvényeket figyelembe véve járunk el!

Garanciális feltételek:


A garancia Magyarország területére érvényes. A Garancia ingyenes javítást biztosít azokra a hibákra, amelyek a használat közben keletkeztek, és visszavezethetőek gyártási vagy anyaghibára.

Figyelem: Nem felelünk a hibákért akkor, ha a terméket nem szakszerűen használták, vagy túlterhelték, vagy mechanikus károk keletkeztek benne, vagy nem szakszervizben javították és a hibák ebből keletkeztek. A termék szétszerelése a garancia elvesztését jelenti.

A termék garanciális cseréjének joga akkor áll fenn, ha a szakszerviz azt állapítja meg, hogy a termék nem javítható szakszerűen.

Azok az alkatrészek melyek a használat során, természetes úton elhasználódtak (zsinórvezető görgők stb.), nem tartoznak a garanciális javítások körébe, és nem jogosultak garanciális cserére.

A felszerelés átadása a garanciális javításra kizárólag tisztán, gyári csomagolásában és tartozékaival együtt adható le.

Garanciális javítások:


Amennyiben az Ön által vásárolt termék garanciális időn belül meghibásodik, kérjük ezt jelezze telefonon vagy e-mailben felénk, valamint sima csomagként jól becsomagolva az eredeti számlát mellékelve küldje el címünkre. Figyelem: utánvétes csomagokat ez esetben sem áll módunkban átvenni, a szállítás költsége a vevőt terheli! A csomag megérkezése után a termék szakszervizbe kerül, ahol a lehető legrövidebb idő alatt próbáljuk a hibákat orvosolni, és a terméket Önnek visszajuttatni.

Amennyiben a hiba garanciális, abban az esetben a termék visszaküldésének díja minket terhel!

Amennyiben a termék nem javítható és nem cserélhető, a termék árát vagy valamilyen hasonló terméket küldünk helyette, megegyezés szerint.

Abban az esetben, ha a termék nem rendeltetésszerű használat közben hibásodott meg a terméket nem áll módunkban díjtalanul javítani vagy cserélni, ebben az esetben megbeszélés alapján vagy visszaküldjük a terméket vagy megjavítjuk és a javítás díját kiszámlázzuk Önnek.

Amennyiben bármilyen egyéb problémája vagy kérdése van, kérem e-mailben vagy telefonon jelezze.

Email cím: hobbibolt.rendeles@gmail.com

Telefonszám: 0620-262-4919

 

 

Letöltés (PDF)