Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!

Karácsonyi ajándék horgásznak? Segítünk!

Karácsonyi ajándék horgásznak? Segítünk!

Karácsony közeledtével szeretné megajándékozni horgász rokonát, ismerősét valami hasznossal? De Ön nem "szakmabeli"? Összegyűjtöttük a főbb szempontokat, hogy a legmegfelelőbb ajándékot tudja kiválasztani.

Az ünnepek közeledtével egyre többen keresnek meg bennünket, azzal a kéréssel, hogy segítsünk megfelelő ajándékot választani horgász családtagjuknak vagy kedves ismerősüknek. Ez számunkra is igazi kihívás, hiszen gyakorlatilag látatlanban kell kiszolgálnunk egy kedves ajándékozottat. Ugyanakkor kötelességünk, hogy szakmailag segítsünk az ajándék kiválasztásában.

Persze telepátiával mi sem tudjuk kitalálni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék, így összegyűjtöttük azokat a fontos információkat, amikből már el tudunk indulni.

- milyen halakra horgászik

- mekkorákat szokott fogni

- van e kedvenc színe

- fonott vagy monofil zsinórt használ és milyen vastagot.

- mennyi idős a megajándékozott

- milyen hosszú botokat használ

- tavon vagy folyón horgászik

- szereti e a színes harsány dolgokat, vagy inkább visszafogott e tekintetben.

- foglalkozik e a divattal

 

Ha esetleg nem tudja a választ a kérdésekre, akkor ajánljuk Ajándék utalványainkat, hogy biztos a számára legmegfelelőbbet tudja majd kiválasztani az ajándékozott.

Ha további kérdése van, esetleg nem találja termékeink között amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Email cím: hobbibolt.rendeles@gmail.com

Telefonszám: 0620-262-4919

További hírek