Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!

Fotel

Újdonság!
Gyártási hely Európa Szövet zöld/terep Lábak fix Támla fix Terhelhetőség 150kg Profi horgász fotel. Puha levehető és mosható szövet részének a feszessége a vázon szintén állítható. Figyelem: A szék európai gyártmány, így akár 150kg-ig terhelhető erős és strapabíró, NEM…
15 502 Ft
(12 206 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Gyártási hely Európa
Szövet zöld/terep
Lábak fix
Támla fix
Terhelhetőség 150kg

Profi horgász fotel. Puha levehető és mosható szövet részének a feszessége a vázon szintén állítható. Figyelem: A szék európai gyártmány, így akár 150kg-ig terhelhető erős és strapabíró, NEM KÍNAI. Tetszés szerint kérheti zöld vagy terepmintás kivitelben, igényét kérem a megrendelés megjegyzéseként feltüntetni.

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

PostaPont

PostaPontos csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Termékét a több mint 2700 PostaPont egyikén veheti át, akár 0-24 órában. Csomagautomatánál történő átvételkor kártyával lehet fizetni. Automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot.

Szállítási díj: 990 Ft
PostaPont

PostaPontos csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet a több mint 2700 PostaPont egyikén vehet át, akár 0-24 órában.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Szállítást az MPL végzi.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet az MPL kézbesít.

Szállítási díj: 990 Ft

Vásárlói értékelések


2015-06-15

Megérte, pöpec.

Hasonló termékek