Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!

Fotel állítható támlával, lábakkal és kiegészítőkkel

Újdonság!
Gyártási hely Európa Szövet zöld Lábak állítható Támla dönthető Terhelhetőség 150kg Profi horgász fotel amelynek lábai egyenként állíthatók és háttámlája dönthető. Puha levehető és mosható szövet részének a feszessége a vázon szintén állítható. Figyelem: A szék…
33 052 Ft
(26 025 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Gyártási hely Európa
Szövet zöld
Lábak állítható
Támla dönthető
Terhelhetőség 150kg

Profi horgász fotel amelynek lábai egyenként állíthatók és háttámlája dönthető. Puha levehető és mosható szövet részének a feszessége a vázon szintén állítható. Figyelem: A szék európai gyártmány, így akár 150kg-ig terhelhető erős és strapabíró, NEM KÍNAI. Tetszés szerint kérheti zöld vagy terepmintás kivitelben, igényét kérem a megrendelés megjegyzéseként feltüntetni. A fotelhoz egy darab bottartó szerkezet és egy darab csalizótálca jár, amelyek a fotelra rögzíthetőek.

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

PostaPont

PostaPontos csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Termékét a több mint 2700 PostaPont egyikén veheti át, akár 0-24 órában. Csomagautomatánál történő átvételkor kártyával lehet fizetni. Automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot.

Szállítási díj: 990 Ft
PostaPont

PostaPontos csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet a több mint 2700 PostaPont egyikén vehet át, akár 0-24 órában.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Szállítást az MPL végzi.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet az MPL kézbesít.

Szállítási díj: 990 Ft

Vásárlói értékelések


2015-06-22

Megérte, nagyon jó!

Hasonló termékek