Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!
ho1058 6 hó

ABSF Prémium XT Carp 3.6m 3.5lbs bot

Hossz 3,6m Dobósúly 3,5 libra Tagok száma 3 Gyűrűk SiC Nyél Osztott parafa Súly 410gr Anyag carbon A Prémium botcsalád legújabb tagja a Prémium Carp, mely 3,6m-es hosszúságban kapható, terhelhetőségét pedig a “matuzsálem”-nek számító hatalmas pontyokhoz igazítva 3,5lbs-ben…
11 798 Ft
(9 290 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Hossz 3,6m
Dobósúly 3,5 libra
Tagok száma 3
Gyűrűk SiC
Nyél Osztott parafa
Súly 410gr
Anyag carbon

A Prémium botcsalád legújabb tagja a Prémium Carp, mely 3,6m-es hosszúságban kapható, terhelhetőségét pedig a “matuzsálem”-nek számító hatalmas pontyokhoz igazítva 3,5lbs-ben állapítottuk meg. A bot kidolgozása a nevéhez méltóan prémium kategória, kéttalpas SIC gyűrűsorral valamint kényelmes parafa markolattal láttuk el, de ezek “csak” az alapfelszereltség részei. Ezeken kívül a botok egy keresztszál erősítéssel is el vannak látva, ez segít csillapítani a dobáskor fellépő rezonanciát, másrészt a fárasztáshoz is plussz erőtartalékot biztosít amivel biztosan szákba terelhetjük a legharciasabb nyurgapontyokat is. Ezek után a mutatós nyél fölötti díszkötés és a műanyag védőbetéttel ellátott orsótartó csak hab a tortán!

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

PostaPont

PostaPontos csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Termékét a több mint 2700 PostaPont egyikén veheti át, akár 0-24 órában. Csomagautomatánál történő átvételkor kártyával lehet fizetni. Automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot.

Szállítási díj: 990 Ft
PostaPont

PostaPontos csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet a több mint 2700 PostaPont egyikén vehet át, akár 0-24 órában.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Szállítást az MPL végzi.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet az MPL kézbesít.

Szállítási díj: 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek