Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!
ho1107 6 hó

ABSF Kevlar Tele Feeder 3.0m 20-80gr bot

Hossz 3,0m Dobósúly 20-80gr Tagok száma 5+3 Gyűrűk SiC Nyél parafa Súly 235gr Anyag carbon + kevlár Termék videó: http://youtu.be/KOZ3sorFwoQ A Kevlar T Feeder botok IM6-os carbon anyagból készülnek. Ezt az önmagában is kitűnő minőségű anyagot kívülről még Kevlár szövéssel…
10 423 Ft
(8 207 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Hossz 3,0m
Dobósúly 20-80gr
Tagok száma 5+3
Gyűrűk SiC
Nyél parafa
Súly 235gr
Anyag carbon + kevlár

Termék videó: http://youtu.be/KOZ3sorFwoQ

A Kevlar T Feeder botok IM6-os carbon anyagból készülnek. Ezt az önmagában is kitűnő minőségű anyagot kívülről még Kevlár szövéssel is elláttuk, ami nemcsak dekoratív, de a botok gerincességét is tovább növeli. Ma a horgászboltokban sok jó minőségű feederbotot lehet látni, amelyek szinte mind három részesek, és 3,6m hosszúak. A jó minőségű teleszkópos Feederbot ritka mint a fehér holló a boltok kínálatában! Mi úgy gondoltuk, hogy a teleszkópos botok kedvelői is megérdemelnek egy igen magas minőségű és szép kivitelű feederbotot, ezért alapos tervezés és tesztelések után életre keltettük az ABSF Kevlar T Feedert. Talán az sem tűnik szentségtörésnek, ha azokra is gondoltunk akik nem a 3,6m-es botokat kedvelik leginkább, ezért ezt a remek botot három különböző hosszúságban is forgalmazzuk.

A gyűrűk természetesen ezeken a botokon is Titán SIC. gyűrűk, mint a Kevlar botcsalád összes többi tagján. A botok tartós tesztjét a Duna Dunaszekcsői szakaszán végeztük 2007 nyarán és őszén. A mi szerencsénkre és a süllök nagy bánatára találtunk egy olyan szakaszt, ahol 5-6m-es vízmélységben az ott fekvő rönköktől és gyökeres tuskóktól rendkívül akadós volt a hely és talán ezért is sok süllő tanyázott rajta. Itt a botok bebizonyították, hogy a leheletfinom “maszatolós” süllőkapásokat is remekül jelzik, és elég gerincesek ahhoz, hogy a termetesebb és sajnos ritkábban jelentkező 4-5kg-os példányokat is “feltépjük” a fenéken lapuló akadókból. Ekkor általában 30-as zsinórt használtunk. Kicsit lejjebb csorogva és az orsó dobját kicserélve a tartalékdobra, amin 18-as zsinór volt, remekül tudtunk ugyanazon botokkal keszegezni is. Sajnos a tesztelési időszak alatt annyira belefeledkeztünk a süllőzésbe, hogy pontyozni már csak egyszer tudtunk, ami akkor sajnos nem járt eredménnyel. Ez olyan nagyon nem is bántott bennünket, hiszen az elmúlt tíz év legszebb eredményeit értük el a süllőzés területén.

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

PostaPont

PostaPontos csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Termékét a több mint 2700 PostaPont egyikén veheti át, akár 0-24 órában. Csomagautomatánál történő átvételkor kártyával lehet fizetni. Automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot.

Szállítási díj: 990 Ft
PostaPont

PostaPontos csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet a több mint 2700 PostaPont egyikén vehet át, akár 0-24 órában.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Szállítást az MPL végzi.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet az MPL kézbesít.

Szállítási díj: 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek