Tisztelt Látogató! Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Látogassa meg a http://ijaszcel.superwebaruhaz.hu/ oldalunkat!
ho1071 6 hó

ABSF Kevlar Tele Bojli Carp 3.6m 3.5lbs bot

Hossz 3,6m. Dobósúly 3,5 libra. Tagok száma 7. Gyűrűk Titán SiC. Nyél osztott parafa. Súly 438gr. Anyag carbon + kevlár. Termék videó: http://youtu.be/PkoAqAV1wGA A “lustaság fél egészség”! Ezért a sikeres három részes Carp bot kifejlesztése után már “csak” egy teleszkópos…
14 926 Ft
(11 753 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Hossz 3,6m.
Dobósúly 3,5 libra.
Tagok száma 7.
Gyűrűk Titán SiC.
Nyél osztott parafa.
Súly 438gr.
Anyag carbon + kevlár.

Termék videó: http://youtu.be/PkoAqAV1wGA

A “lustaság fél egészség”!
Ezért a sikeres három részes Carp bot kifejlesztése után már “csak” egy teleszkópos carp botot kellett megterveznünk és legyártatnunk. Mert hát ugye ezt a horgászatok végén nem kell mindig leszerelni, a következő horgászat elején meg felszerelni. Egyszerüen csak összetoljuk a bot tagokat, beakasztjuk a horgot és egy lezser mozdulattal bedobjuk az egészet a csomagtartóba vagy jobb esetben a bottáskába.
Rendkívül egyszerűnek és könnyűnek tűnik az egész. - Önöknek, kedves horgásztársaink.-Nekünk csak a bot anyagát kellett kitalálnunk….... -és hosszát-és az átmérőjét-és a rétegek számát-és a kúp szögeket- és a falvastagságot- és az illesztések hosszát-és a markolat anyagát-és a markolat hosszát-és az orsótartó típusát- és a gyűrűk anyagát- és az átmérőit-és stb.stb.stb.stb.stb.stb.stb.stb.stb.
De miért is érdekelné ez sok-sok “marhaság” Önöket? Mi megveregettük a vállunk, mert remek botot alkottunk.
Önök pedig csak egyszerűen használják örömmel és egészséggel!

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvétel egyeztetett időpontban telephelyünkön lehetséges: 7800 Siklós, Postaszállás u. 12. Telefonszám: 0620-262-4919.

PostaPont

PostaPontos csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Termékét a több mint 2700 PostaPont egyikén veheti át, akár 0-24 órában. Csomagautomatánál történő átvételkor kártyával lehet fizetni. Automatára feladható csomagok értéke nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot.

Szállítási díj: 990 Ft
PostaPont

PostaPontos csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet a több mint 2700 PostaPont egyikén vehet át, akár 0-24 órában.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag utánvéttel


A csomag átvételekor a vevő fizeti a termék árát és a szállítás költségét. Szállítást az MPL végzi.

Szállítási díj: 990 Ft

Postai csomag előre utalás után


Ebben az esetben a vevő megspórolja az utánvét plusz költségét. Egyeztetés után a vevő átutalja a termék árát és a szállítás költségét. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen legyen feltüntetve a vevő neve és a rendelési kód, különben nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik vásárlás lett fizetve. Az átutalás 1-2 munkanapon belül megérkezik, ezt követően kerül postára a csomag, melyet az MPL kézbesít.

Szállítási díj: 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek